Beoordelingen van FEBO Amsterdam

Recente recensies

4.0
Rina
29 maart 2024

Grote bestelling voor het bedrijf waar ik werk een bittergarnituur. Top verpakt, goed warm...Het heeft gesmaakt.Een aanrader.

Teus van Fastenhout
6 februari 2024

Satesaus dik en lomp bacon op de chilicheese vergeten,,,,

Sanne
30 december 2023

Altijd aardig personeel, patat goed doorbakken, snacks prima, hamburgers lekker. En precies op tijd de bestelling klaar.

Hans Zonneveld
24 november 2023

Voor onze borrel bitterballen besteld en afgehaald. Prima, leuk contact, lekkere bitterballen en bovenal heet op de schaal. Kortom: Nooit meer zelf frituren

S
8 juni 2023

Strijders

Helga Høystad
28 april 2023

Bestelde milkshake en sauzen bleken niet bij ons eten te zitten. Vier maal gebeld. Er werd niet opgenomen. Bericht geschreven via contactformulier. Geen automatisch bericht dat ze de mijn bericht ontvangen hebben. Geen contact de dag erop. Hoe moeilijk kan het zijn?

Rodrigo
8 maart 2023

Mijn kinderen hebben de bestelling opgehaald, medewerker heeft echter 3 dubbele burgers en 3 patat in een tas gedaan waardoor deze voor dat ze aankwamen in elkaar instortte aan de hele bestelling op de grond lag , wij konden wat reden, helaas geen tijd om weer naar de febo te gaan. Mijn kind geeft aan dat medewerkers niet aardig zijn.

Yorick Germs
18 november 2022

De bestelling was niet compleet. 1 Snack was met los broodje besteld, welke miste. Daarom 2 sterren. Wat er was, was goed.

😉
24 januari 2022

Zaten geen servetten bij de bestelling. De bbq saus lijkt meer op tomatenpuree dan op een echte bbq saus.

van Koten
8 november 2021

Ik kom mijn online bestelde eten ophalen maar moest net zo lang wachten als dat ik het aan de balie had besteld, dus heb ik twee keer gevraagd of er ook aan mijn bestelling gewerkt werd dat kan je namelijk niet op een bord zien ofzo…. Er werd mij toch wel duidelijk gemaakt dat ik maar even geduld moest hebben, ik heb dus al met al alsnog een kwartier op mijn eten moeten wachten…. Wat is dan de zin van de vermelde afhaaltijd….

Miranda
27 oktober 2021

TOP!! nog nooit een bestelling mis gegaan, staat klaar als je het ophaalt en is altijd nog warm als je thuiskomt.

Henk
8 oktober 2021

Friendly tip: Ik vind het onlogisch hoe er met bestellingen via de site wordt omgegaan. Er is hier geen aparte rij voor oid. Zou slim zijn om hier even iets voor te bedenken aangezien er ook allemaal bordjes staan dat je zonder qr code alleen mag afhalen. Maar dan sta je alsnog in de rij en dus in het restaurant. Dat kan vast efficiënter!

Martijn Ibes
23 juli 2021

Diep teleurstellend. Bestelling online op FEBO website geplaatst en betaald. Bij thuiskomst geen broodje bal met satesaus, geen los bakje saté saus meegeleverd. Daarbij had ik een broodje frikadelspeciaal met curry besteld en kreeg met ketchup. Verder waren er twee shoarmaburgers waarvan de broodjes hard waren. Hebben dus te lang gelegen. Ken de febo niet anders als lekker en een bedrijf wat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Maar dit was een diepe droevige teleurstelling. Ik had overigens geen puf meer om terug te gaan. Kost me weer 12 minuten heen en 12 min terug… hoop dat dit niet de nieuwe standaard is geworden. Waardeloos.

Anoniem
28 april 2021

Was niet klaar op tijd. Iets langer moeten wachten als afgesproken tijd.

Okay
2 april 2021

Alles zoals het hoort febo kwaliteit 👍

Remco
2 maart 2021

Geen gezeur, gewoon lekker patatje Pindasaus top. Kopstukken lekker gekruid.

Joost
19 februari 2021

Er zat ipv een triple grill burger een double grill burger bij.

Hoe heet ie ook alweer
18 februari 2021

Bestelling moest nog gemaakt worden toen ik aankwam. Wat is dan het nut van zelf ophalen? Toch 2 sterren omdat kwaliteit van het eten wel ok was.

Miranda
16 februari 2021

Febo is altijd een goed idee. Je maaltijd blijft warm als je het thuis gaat eten, nog nooit mee gemaakt dat een bestelling fout is gegaan of dat er iets mist. mijn complimenten en Febo blijft favo boven allemaal!

Wim
3 februari 2021

Besteld via de site, dat ging prima. Tijdslot was aangegeven, op locatie kan ik na de aangegeven tijd nog wachten omdat de bestelling nog niet gereed was (1hamburger en 1 cola), een tijdslot heeft dan geen zin lijkt mij. Hamburger was prima daarentegen.

Marielle
23 januari 2021

Was lekker